Over ons

paluco-logoPaluco is een droom...
Paluco is een droom die werkelijkheid is geworden voor Roel en Jacqueline van Everdingen, de eigenaren van patisserie Jarreau.  Toen zij in 1989 besloten om een patisserie aan de van Hoytemastraat te openen was het verlangen al aanwezig om hier een tea- en lunchroom aan te verbinden. Helaas leende de locatie zich hier niet voor en besloten zij dit plan te laten varen.

In 2012 kwam dit, inmiddels ver weggestopte idee, weer naar boven toen er een mooi pandje op de hoek van de Paul Gabriëlstraat en de van Hoytemastraat vrijkwam. Er werden spijkers met koppen geslagen en Roel en Jacqueline waren vastberaden. Het moest er nu toch echt van gaan komen!


image-2015-03-26 20Paluco is een feit!
Samen met hun, in oktober 2012, afgestudeerde dochter Annelies besloten zij dit avontuur aan te gaan. Met z'n drieën hebben zij alles dan ook tot in detail bedacht, besproken en uitgewerkt. Uiteidelijk heeft Annelies de bedrijfsleiding op haar genomen. En zie het resultaat, Paluco is een feit!

Paluco
Lekkere koffie met een goed stuk patisserie en daarnaast de mogelijkheid om een hapje te eten. Het waren behoeftes die wekelijks bij patisserie Jarreau werden uitgesproken. Vandaar de naam Pastry, lunch, coffee. Drie belangrijke elementen waarvoor je onder andere bij Paluco terecht kunt.

Geniet!
Laat je verrassen in een onstpannen en eigenstijdse sfeer waarbij kwaliteit en oog voor detail hoog in het vaandel staan. En.. geniet!

handtekening-eigenaren-paluco